logo boomhut.nl
Boomhut.nl
peer meijs logo v3

Wie zijn wij nou eigenlijk?

De mooiste houten bouwwerken, van boomhutten tot recreatiewoningen, daarvoor kunt u bij ons terecht. Met een team vol ervaren en professionele bouwers maken we de mooiste creaties van hout voor particulier en zakelijk. Voor een houten bouwwerk met natuurlijke uitstraling kunt u rekenen op Peer Meijs.
Ons doel is het leveren van natuurlijk ogende bouwwerken die iets moois toevoegen aan uw huis of bedrijf.

Wij leveren onze houten bouwwerken aan particulieren en zakelijke partijen. Denk hierbij aan een prachtige tuinkamer voor in de tuin, maar dus ook recreatiewoningen op vakantieparken en campings.

Boomhut.nl logo

Bouwen vanuit het Brabantse Uden

Onze houten recreatiewoningen, boomhutten, tuinkamers, overkappingen en speeltoestellen maken we vanuit onze authentieke timmerwerkplaats in het Brabantse Uden. Dit betekent overigens niet, dat wij onze dienstverlening tot Noord-Brabant beperken. Zowel nationaal als internationaal voorzien we u graag van een landelijk, houten bouwwerk, welke aansluit op uw wensen.

Ervaring meegenomen uit de bouw

Het ontwikkelen van houten bouwwerken vanuit onze eigen werkplaats is een droom die uitkomt. De ervaring die ik door de jaren heen heb opgedaan in de bouw komt hierbij goed van pas. Gestart als metselaar, doorgegroeid tot projectleider! Om nog meer uit mijzelf en de om ons heen beschikbare materialen te kunnen halen, ben ik mij gaan verdiepen in hout. Het leidde tot de start van Peer Meijs.

Interieur

U heeft bij ons een boomhut, tuinkamer of recreatiewoning gekocht maar het inrichten vindt u toch nog best lastig. Geen probleem! Vertel het ons en wij gaan samen met u aan de slag om de binnenkant naar wens in te richten. Van badkamers en keukens tot aan leuke raambekleding en kleine prullaria, wij doen dit graag voor u! Vraag ons naar de mogelijkheden.

Persoonlijke aanpak bij het leveren van maatwerk

Mensen helpen, meedenken en samen tot fraaie creaties van hout komen. Dat is waar ik dagelijks naar streef! Samen met u werk ik aan bouwtekeningen, nieuwe ontwerpen en aanpassingen op bestaande ontwerpen. Dat alles om een bouwwerk te kunnen creëren die naadloos aansluit op hetgeen u van ons wenst én verwacht. Het feit dat hout zo’n bewerkelijk materiaal is, maakt het tot een zeer geschikte bouwstof voor onze authentieke creaties. U kunt het hout volledig naar uw wens door ons laten bewerken!

Standaard kiezen we voor een duurzaam type hout. Op deze manier bent u ervan verzekerd, dat uw boomhut of bijvoorbeeld recreatiewoning een lange tijd meegaat. Kijk alvast eens in het portfolio op onze website, waar u voorbeelden vindt van reeds uitgevoerde bouwprojecten.

Aan de slag met Peer de (Boom)Hutbouwer

Laten we samen om tafel gaan, om te kijken hoe wij u van dienst kunnen zijn. Of u nu zoekt naar een houten overkapping, een boomhut of een speeltoestel voor uw kinderen, een tuinkamer of een volledige recreatiewoning, wij staan voor u klaar! Geen bouwwerk is hetzelfde, daar iedereen een eigen smaak heeft. Door de mogelijkheden samen op een rijtje te zetten, komen we tot een creatie die volledig naar uw wens is!

Bekend van.. 

Bekijk hier de afleveringen van BOUW JE EIGEN BOOMHUT | De Boomhut DIY | NPO Zapp

Aflevering 1

Aflevering 2

Aflevering 3

Aflevering 4

Aflevering 5

Aflevering 6

Aflevering 7

Aflevering 8

Peer Meijs is bekend van…

Het werk dat wij als professioneel boomhutbouwer leveren aan particulieren, vakantieparken en bijvoorbeeld campings is niet onopgemerkt gebleven. In de zomer van 2020 werden wij verrast door een bericht van productiemaatschappij Tuvalu Media. Dit bedrijf, onder meer bekend van NPO Zapp en de EO, gaf aan bezig te zijn met een nieuw programma: Boomhut Battle XXS. Het eerste seizoen van dit programma werd eerder al uitgebracht. Aan ons de vraag of wij in dit tweede seizoen deel wilden nemen als jurylid. Een blijk van waardering!

Naast onze zichtbaarheid in de media, heeft u onze boomhutten, recreatiewoningen en speeltoestellen allicht al eens gezien op een vakantiepark of camping welke u bezocht. Ook in speeltuinen wordt regelmatig gekozen voor de unieke speeltoestellen van Peer Meijs.

Jurylid bij Boomhut Battle XXS

Heeft u het nieuwe seizoen van Boomhut Battle XXS gemist? Dat klopt, want door het coronavirus gingen de opnames van dit programma niet door. Vervelend voor de deelnemers en de vaste kijkers! Om jongeren en volwassen hobbyklussers toch te enthousiasmeren voor het bouwen van boomhutten en andere houten constructies, werd een online serie uitgebracht. U bekijkt deze serie via YouTube. In de afleveringen van deze serie worden tips gegeven over de wijze waarop men zelf aan de slag kan gaan met een boomhut.

Tip: de verschillende video’s die zijn opgenomen zijn eenvoudig terug te kijken op onze website. Het kan u inspiratie geven, wanneer u overweegt om zelf aan de slag te gaan met de bouw van een boomhut of bijvoorbeeld een speeltoestel van hout.

Thuis boomhutten maken op televisie

Daar het oorspronkelijke format van de Boomhut Battle XXS geen doorgang vond in 2020, startte men wel direct met het zoeken naar alternatieven. In plaats van een programma waarbij boomhutten in een bos gebouwd werden, koos men voor een format waarbij deelnemers de boomhutten in hun eigen tuin opbouwden. Tijdens de bouw van deze boomhutten werden de verschillende families op de voet gevolgd. Uiteindelijk doel: de mooiste en stevigste boomhut bouwen om winnaar te worden van de Boomhut Battle XXS.

Het heeft ons verbaasd wat een talent er is in Nederland. Prachtige creaties ontstonden, wat het voor ons erg lastig maakte om een winnaar uit te kiezen. Het programma werd in augustus op televisie uitgebracht, verdeeld over zes afleveringen. Een unieke ervaring, waar we nog geregeld met een zeer positief gevoel op terugkijken!

 

Peer Meijs heeft ons product exact zo opgeleverd als gewenst. De prijs/kwaliteit verhouding is boven wens!

– Landal

Interesse of opzoek naar advies?

Laat direct uw gegevens achter, en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op! 

logo boomhut.nl
Bovenstraat 1/1a
5405 BD Uden
Nederland

+31 (0)6-81618425
info@boomhut.nl