logo boomhut.nl
Boomhut.nl
peer meijs logo v3

Recreatiewoningen in uw vakantiepark

Met authentieke, houten recreatiewoningen voegt u echt wat toe aan uw camping, vakantiepark of B&B. De houten recreatiewoningen gaan op in de omgeving van uw vakantiepark, door hun natuurlijke, landelijke uitstraling. Daarbij kunnen deze recreatiewoningen van hout tegenwoordig van alle gemakken worden voorzien! De keuze voor houten recreatiewoningen is niet alleen interessant voor ondernemers met een vakantiepark of camping. Ook wanneer u een recreatiewoning wilt laten bouwen in het bos of bijvoorbeeld op een open stuk grond, voorziet Peer Meijs u graag van hulp. Waar in de omgeving van uw woning zou u graag een houten recreatiewoning laten plaatsen?

Tip: kijk ook eens naar onze boomhutten, wanneer u op zoek bent naar een relatief kleine recreatiewoning.

Toverberg 1 Header

Duurzame, authentieke recreatiewoningen

Bij de bouw van onze authentieke recreatiewoningen kiezen we voor uiterst duurzame materialen. Deze materialen gaan lang mee en voorkomen een onnodige belasting van het milieu en klimaat. We leggen de mogelijkheden graag eens aan u voor, om samen te kijken hoe we uw recreatiewoning van hout vorm kunnen geven. De recreatiewoning bouwen doen we pas op het moment dat u volledig tevreden bent over het gecreëerde ontwerp!

Verschillende ontwerpen voor een recreatiewoning

Wanneer u op zoek bent naar een unieke recreatiewoning van hout, bieden we u verschillende mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld tussen een klassieke lodge, of zoek het hogerop met een uniek boomhuis. Een boomhuis is een luxe en groter alternatief voor de boomhutten die we u bieden. In ons portfolio vindt u voorbeelden van houten bouwwerken die wij reeds hebben mogen ontwikkelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een groot project als Camping de Mastendol. Welke van deze ontwerpen spreekt u het meeste aan?

Wat kost een recreatiewoning?

De kosten voor een recreatiewoning zijn sterk afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren en wensen. Reeds beschreven we de verschillende soorten houten recreatiewoningen, die u op maat kunt laten ontwikkelen. Het ecologische karakter van deze recreatiewoningen spreekt veel mensen aan! Naast het type recreatiewoning speelt ook het gebruikte soort hout mee in de kosten van een recreatiewoning. We leggen de voor- en nadelen van verschillende houtsoorten graag aan u voor.

Offerte aanvragen voor een houten recreatiewoning

Op basis van uw wensen kunnen we een vrijblijvende offerte voor u uitwerken. Het geeft u een beter beeld van de kosten van een recreatiewoning van hout. Neem eens contact met ons op, zodat we nader kennis kunnen maken! Zoals reeds werd aangehaald, vindt u op onze website een overzicht van reeds ontwikkelde bouwwerken. 

 

 

 

Peer Meijs heeft ons product exact zo opgeleverd als gewenst. De prijs/kwaliteit verhouding is boven wens!

– Landal

Interesse of opzoek naar advies?

Laat direct uw gegevens achter, en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op! 

logo boomhut.nl
Bovenstraat 1/1a
5405 BD Uden
Nederland

+31 (0)6-81618425
info@boomhut.nl