logo boomhut.nl
Boomhut.nl
peer meijs logo v3

Alles voor een aantrekkelijke speeltuin

Laat Peer Meijs een stijlvolle speeltuin ontwerpen voor uw woonwijk, vakantiepark of kinderopvang. Wij kunnen speeltuinen van verschillende uitdagende parcours voorzien. Daarbij wordt een speeltuin indien gewenst in een specifiek thema uitgevoerd. Denk aan een speeltuin in de vorm van een racebaan, of bijvoorbeeld aan een speeltuin met een groot houten kasteel en diverse speeltoestellen. Het slimme ontwerp van onze speeltuinen daagt kinderen, jong en oud, uit om samen met hun vriendjes en vriendinnetjes spellen aan te gaan! Daarbij behoudt de speeltuin op deze manier zijn uitdaging, wat het voor kinderen tot een feest maakt om hier te blijven komen! Welke ideeën heeft u al voor uw speeltuin?

Naast het ontwerp van een complete speeltuin, bieden we u hulp bij het vormgeven van losse speeltoestellen. Denk bijvoorbeeld aan een houten schommel, een zandbak of bijvoorbeeld een glijbaan. De veiligheid van kinderen staat hierbij voorop, zodat zij hier in alle vrijheid kunnen ravotten!

Laat uw speeltuin of speeltoestel ontwerpen

Een speeltoestel of speeltuin ontwerpen begint bij een inventarisatie van uw persoonlijke voorkeuren. Voor welke leeftijd wilt u de speeltoestellen laten ontwerpen? Welke elementen wilt u in de speeltuin combineren? Ga bijvoorbeeld voor een schommel, zandbak en speelhuisje met glijbaan! Zo heeft u aan ieder kind een leuk speeltoestel te bieden. Ook een boomhut laten bouwen is een optie die Peer Meijs u biedt.

In opdracht van Kompan, een van Europa’s grootste aanbieders van speeltoestellen, heeft Peer Meijs inmiddels meerdere speeltuinen gerealiseerd voor de zakelijke en particuliere markt. We laten u hier graag impressies van zien, wat inspiratie kan geven voor uw eigen speeltuin!

Boomhut.nl logo

Hoeveel kost een speeltoestel?

De kosten voor een speeltoestel zijn afhankelijk van verschillende factoren. Denk bijvoorbeeld aan het formaat van het speeltoestel, de verschillende extra’s die u hieraan toevoegt en de afwerking. Kies bijvoorbeeld voor een speelhuis met glijbaan, in plaats van een los speelhuisje. Zo heeft u kinderen net wat meer te bieden! 

Aan de slag met uw speeltuin of speeltoestel

Benieuwd wat Peer Meijs voor u kan betekenen? We maken graag eens kennis met u! Dit doen we door langs te komen op uw locatie. Op basis van uw wensen werken we vervolgens een plan uit voor de speeltuin of het individuele speeltoestel. Bent u tevreden met onze uitwerking? In dat geval gaan we zo snel mogelijk voor u aan slag! Het bouwen van een speeltoestel, speelhuisje of complete speeltuin gebeurt grotendeels op onze werkplaats. Zo ervaart u nauwelijks overlast van de aanleg van uw speeltuin.

Veiligheidseisen en certificeringen

Wanneer een speeltoestel in een openbare ruimte gebruikt wordt, dient deze te voldoen aan Europese veiligheidsnormen en kwaliteitseisen. Wij kunnen de complete speeltuin of een los speeltoestel laten toetsen, waarmee deze in aanmerking komt voor het NEN-EN 1176 certificaat. Dit certificaat toont aan, dat het speeltoestel voldoet aan de Europees geldende veiligheidseisen.

Peer Meijs heeft ons product exact zo opgeleverd als gewenst. De prijs/kwaliteit verhouding is boven wens!

– Landal

Interesse of opzoek naar advies?

Laat direct uw gegevens achter, en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op! 

logo boomhut.nl
Bovenstraat 1/1a
5405 BD Uden
Nederland

+31 (0)6-81618425
info@boomhut.nl