logo boomhut.nl
Boomhut.nl
peer meijs logo v3

Tuinkamers en overkappingen aan uw woning

Met een tuinkamer van Peer Meijs komt het buitenleven pas echt tot zijn recht! U kunt een tuinkamer tegen uw bestaande woning aan laten bouwen, maar deze ook als losse constructie in de tuin plaatsen. Denk bij een tuinkamer bijvoorbeeld aan een veranda, een serre of een soortgelijke terrasoverkapping. Zeker in de lente en herfst komt een overkapping in de tuin goed van pas! Het beschermt u tegen een bui of de harde wind. Kortom, een tuinkamer betekent ontspannen in de buitenlucht met het comfort van binnen! Laten we aan de slag gaan met het ontwerp voor uw tuinkamer.

Uw mogelijkheden bij een tuinkamer of tuinoverkapping

Wanneer u voor een tuinkamer of overkapping kiest, heeft u verschillende mogelijkheden. Heeft u uw wensen al op een rijtje gezet? Peer Meijs biedt u graag een beter overzicht van de mogelijkheden die u heeft bij houten bouwconstructies. Combineert u een houten tuinhuis met veel glas, of wilt u het glas bijvoorbeeld tot halverwege de overkapping laten lopen? Zo voorziet u de tuinkamer van voldoende frisse lucht. Het geeft de tuinkamer daarbij een speels tintje! Het volledig afsluitbaar maken van de tuinkamer zorgt ervoor, dat u deze ruimte ook in de winter kunt benutten.

 De afwerking van uw houten constructie is geheel afhankelijk van uw eigen stijl. Hoe wilt u de wanden in uw tuinkamer afwerken? Kiest u voor behang, of gaat u bijvoorbeeld voor strak stucwerk? Ook op het gebied van hang- en sluitwerk bieden we verschillende mogelijkheden. U wilt voorkomen dat inbrekers hun slag kunnen slaan. Wilt u helemaal geen omkijken meer hebben naar de bouw van uw tuinkamer? In dat geval kunnen we ook de styling en beplanting voor u in orde maken.

 

6d85ef32 C3c2 4484 9451 1f8d76b3dd33

Hoeveel kost een Tuinkamer?

De kosten voor een complete tuinkamer, een veranda overkapping of bijvoorbeeld een los tuinhuis hangen sterk af van uw wensen. Hoe groot moet de tuinkamer zijn? Op welke manier wilt u de tuinkamer afsluitbaar maken? Welke extra’s wilt u aan de tuinkamer of veranda toevoegen? Peer Meijs biedt u onder meer de mogelijkheid om een barbecue, een pizza oven of zelfs een bar in de tuinkamer in te bouwen. De perfecte plek om het hele jaar door te ontspannen!

Bouwen aan uw unieke tuinkamer

Bent u ook enthousiast over de mogelijkheden van een houten tuinkamer? Wij komen graag bij u op locatie om uw wensen te inventariseren. Op basis van uw wensen stellen we een bouwplan op en werken we een offerte voor u uit. Vervolgens gaan we graag voor u aan de slag met de bouw van de houten tuinkamer of veranda. Dit doen we grotendeels op onze eigen werkplaats, om te voorkomen dat u hier overlast van ondervindt. Op het moment dat de tuinkamer nagenoeg klaar is, vervoeren we deze naar uw locatie! Nu kan het genieten beginnen.

Peer Meijs heeft ons product exact zo opgeleverd als gewenst. De prijs/kwaliteit verhouding is boven wens!

– Landal

Interesse of opzoek naar advies?

Laat direct uw gegevens achter, en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op! 

logo boomhut.nl
Bovenstraat 1/1a
5405 BD Uden
Nederland

+31 (0)6-81618425
info@boomhut.nl