logo boomhut.nl
Boomhut.nl
peer meijs logo v3

Vragen?

Wat wij doen?

Creëer een plek in uw tuin, waar u de ruimte heeft om volledig tot rust te komen. Kies voor een tuinkamer van hout, of ga voor een overkapping. Zoekt u naar mogelijkheden om speeltoestellen voor de kinderen aan uw tuin toe te voegen, zonder dat het kunststof de tuin rommelig maakt? In dat geval kunnen onze houten speeltoestellen de uitkomst voor u bieden. Peer Meijs creëert kwalitatief hoogwaardige houten bouwwerken voor particulieren en zakelijke afnemers. Doel van ons werk is het ontwikkelen van natuurlijk, landelijk ogende constructies die echt iets toevoegen voor uzelf of uw bezoekers. Op welke manier kan Peer Meijs u van dienst zijn?

Houten bouwwerken voor vakantieparken en campings

U wilt de natuurlijke uitstraling van uw camping of vakantiepark niet verloren laten gaan door een modern en strak vakantiehuisje voor uw gasten. Liever kiest u voor een natuurlijk ogende recreatiewoning van hout, specifiek ontwikkeld voor uw vakantiepark of camping! Naast deze recreatiewoningen kan ook een boomhuis een interessante optie zijn. Een boomhuis biedt uw gasten de ruimte om te recreëren in de natuur, te genieten van de omgeving en volledig tot rust te komen. Recreëren kan ook in onze unieke perenboot! We vertellen u er graag meer over.

recreatiewoningen

Recreatiewoningen

boomhut

Boomhutten

tuinkamers overkappingen

Tuinkamers en overkappingen

speeltoestellen

Speeltoestellen

de perenboot

De Perenboot

Recreatiewoningen en boomhutten voor particulieren

Naast de houten bouwwerken die we aan zakelijke afnemers leveren, voorzien we ook particulieren van hulp. Laat bijvoorbeeld een recreatiewoning ontwikkelen voor in het bos, of een houten recreatiewoning voor op een open stuk grond wat u onlangs kocht. De recreatiewoningen, boomhutten, tuinkamers, overkappingen en speeltoestellen kunnen volledig worden aangepast op uw persoonlijke wensen. Bekijk het portfolio op onze website eens, om een beeld te krijgen van hetgeen Peer Meijs u kan bieden. Ook vertellen we u tijdens een nadere kennismaking graag meer over onze mogelijkheden.

Bouwwerken van duurzaam hout

Bij het uitwerken van houten bouwwerken kiezen we voor verschillende soorten hout. De duurzaamheid van de gebruikte materialen speelt hierbij een belangrijke rol. U wilt de bouwwerken zo lang mogelijk mooi houden. Tegelijkertijd moet de kleur en warmte van het hout passen bij de omgeving waar u de houten constructie laat plaatsen.

Groot voordeel van het gebruik van hout, is het feit dat dit materiaal heel bewerkelijk is. Het maakt dat we een houten constructie volledig op uw wensen aan kunnen laten sluiten. Daarbij heeft hout van zichzelf een zeer warme uitstraling.

 

 

Interesse of opzoek naar advies?

Laat direct uw gegevens achter, en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op! 

logo boomhut.nl
Bovenstraat 1/1a
5405 BD Uden
Nederland

+31 (0)6-81618425
info@boomhut.nl