Gaat het er dan toch weer van komen?

Toen we in 2016 de Vos met zijn mooie boomhutten bij het Recreatiepark De Mastendol in Rijen gingen plaatsen hadden we nooit kunnen bedenken dat het zo’n succes zou worden. De unieke overnachtingsaccommodatie op dit park waren vanaf dag 1 volgeboekt.
De warmte van het hout, de authenticiteit van het project en de zeer passend gezellig inrichting maakten dat deze combi’s  een gezellig onderkomen mochten bieden aan vele gasten.    Voor ons was het natuurlijk ook een mooi project waarbij we konden laten zien welke kunde en kennis er bij onze boomhutbouwers  is. En naar onze mening wad het toen een geslaagd project.

En laten nu de eigenaren van De Mastendol het ook een geslaagd project vinden. Zo geslaagd dat we nu weer met hen verder gaan. Dit keer om een mooie combi van 3 unieke houten hutten te bouwen. Hutten met de warme stijl van Boomhut.nl, wederom gebouwd met kennis en kunde en toewijding. Het is een heel project, want elke hut heeft een behoorlijk oppervlakte. Maar wij gaan er weer volle goede moed tegenaan. Dus blijf gewoon lekker op de hoogte door ons te volgen op facebook, instagram of via deze nieuwspagina.

Wij hebben er zin in!