Buitenspeelparadijs verrijst op de Bedaf in Uden

Begin januari mochten we beginnen aan een mooie nieuwe uitdaging. Bij Recreatiepark De Pier op de Bedaf bij Uden waren ze wel toe aan een nieuwe speelplaats. Voorwaarden: natuurlijk, uitdagend, gevarieerd en voor elke leeftijd iets.

De plannen waren met Fredsign tot in de details besproken en uitgewerkt. Het bouwwerk dat misschien op het eerste oog eenvoudig oogt had echter nog wel een paar mooie uitdagingen. Zo is het dak niet symmetrisch, maar erg speels qua vorm en dat gaf ook de mooie uitdaging bij het nettenwerk. Maar eerlijk is eerlijk dat mag de pret niet drukken. Dus er is met vol enthousiasme door onze mannen aan gewerkt.

Zo ontstond er een mooie speeltoren voorzien van mijnschat met glijbaan en oploopmogelijkheid. Daaraan gekoppeld een heerlijk waterspeelgebied waar lekker in combinatie met het zand de prachtigste zandkastelen kunnen ontstaan. En aan de andere zijde een mooi en uitdagend palenparcours dat eindigt met een netschommel. Daarnaast dan een babyschommel en nog een mooi speelhuisje met keukentje en er is gewoon te doen voor urenlang speelplezier. Dus zowel ontspanning voor ouders op het terras ernaast als voor de kinderen in dit buitenspeelparadijs.

Zin om het uit te proberen met de kids? De koffie staat klaar bij de Pier in Uden.
Heb je interesse in een unieke op maat gemaakte speelplek bij uw recreatiepark? Neem dan contact met ons op.